Brons spuiten

Brons spuiten voor design meubels, interieur en keuken

Brons als toepassing in design meubels en interieur geeft een exclusief design look voor uw woon inrichting of als eyecatcher bij standbouw of beurs. De uitstraling van het laagje brons metaal spuiten is echt massief brons, maar heeft als voordeel dat het op alle ondergronden te spuiten is. Hierdoor zijn gewone meubels of interieur, om te spuiten tot design meubelen en design interieur.

Mooie exclusieve uitstraling

Brons spuiten op keukens of keukendeurtjes geeft een hele mooie exclusieve uitstraling. Er zijn verschillende combinaties mogelijk om uw keuken of keukendeurtjes over te laten spuiten. Brons is te combineren met een gewone kleur, zodat er een baan kan worden gecreëerd of dat er nuances in de complete keuken gemaakt worden.

Brons spuiten

Bronzen beelden – beeldende kunst

Bronzen beelden zijn gewild, maar ook erg duur. Door beeldende kunst of andere beelden van ieder materiaal te laten brons spuiten, heeft u toch een bronzen beeld of uw kunstwerk van brons. Dit is een fractie van de massief bronzen beelden. Beelden gemaakt van kunststof, polyester, gietijzer of gips kunnen wij verbronzen. Denk hierbij aan beelden van huisdieren, paarden of andere beeldende kunst wat u graag brons zou willen hebben.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact