Keuken folie laat los

Van uw keuken laat folie los

U heeft een schitterende keuken gekocht en nu na een aantal jaren gebeurt het, van uw keuken laat folie los.
Het begint met luchtbellen of op de randen laat het los van de deurtjes. Meestal begint de folie van de keukenkastjes los te laten bij de oven of vaatwasser en langzamerhand laat er steeds meer los. Is dit erg herkenbaar? Met u, helaas vele anderen, maar er is een oplossing.

Folie vervangen door verf en keuken spuiten

Een nieuwe keuken is vaak erg duur en meestal niet nodig omdat de keukenkastjes nog perfect zijn en de apparatuur nog steeds getrouw werkt. Wij halen de folie van de deurtjes van uw keukenkastjes en beginnen met het proces om de frontjes te voorzien van een nieuwe laklaag. We spuiten meerdere lagen verf in een door u bepaalde kleur.

Zo heeft u geen last meer van loslatende folie op de keuken deurtjes en een nagenoeg nieuwe keuken waar weer jaren met plezier geleefd kan worden.

Keuken zelf schilderen of toch laten spuiten?

De deuren van de keukenkastjes zelf schilderen is een optie die door sommigen mensen geprobeerd word, maar 9 van de 10 mensen komen toch langs om de keuken te laten spuiten door ons.

Het resultaat door het schilderen valt vaak toch tegen. Dit mede door de vele stofjes dat er in zit, het niet krasvast is en niet zo glad is.
Wij gebruiken een speciale lak dat erg krasvast is en de uitstraling van de keuken na het spuiten is veel mooier dan na het schilderen.
Het is gemakkelijk schoon te maken en daardoor erg gebruiksvriendelijk.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact