Koper spuiten (verkoperen)

Verkoperen voor een luxe uitstraling middels koper spuiten

Het verkoperen van alle ondergronden, zoals hout, MDF, alluminium, kunststof enz. was met traditioneel verkoperen niet mogelijk. Door het koper te laten spuiten op nagenoeg elk gewenste ondergrond is het nu mogelijk om toch een product te verkoperen.

Vooral interieur design heeft nu de vrijheid om een stapje verder te kunnen denken in hun creatieve geest en voor architecten is die spreekwoordelijke brug te ver nu wel te overbruggen. (rabobank Heerenveen).

Voor winkeliers, restaurant houders of een kroeg zou een makeover naar het verkoperen van het interieur een makkelijke oplossing bieden door het koper te spuiten .

Toepassingen verkoperen door koper spuiten

Voor interieur design of meubel design, denk hierbij aan ontwerpen voor horeca, restaurants, bar, tafels en stoelen, lijsten en muur bekleding.

Brons spuiten

Meer ontwerp vrijheid

Architecten kunnen het verkoperen, omdat dit technische voordelen met zich mee brengt. Door licht gewicht materialen te gebruiken is er meer ontwerp vrijheid. Ook is er in veel gevallen een kosten besparing haalbaar. Dit door te laten koper spuiten.

  • ontwerp vrijheid
  • moderne luxe uitstraling
  • medisch koper is anti bacterieel

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact