Metaal spuiten met verometal

Metaal coating spuiten met Verometal

Een spuitbare metaal coating, dat ieder soort materiaal transformeert zodat het eruit ziet, voelt als en de eigenschappen heeft van echt metaal. Als gecertificeerd en erkend verometal spuiterij kunnen wij op uw product een exclusief metaal spuiten, dat onmogelijk leek te zijn met massief metaal. VeroMetal kan binnen en buiten voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Architectonische ontwerpen, gevelbekleding en bouwelementen. Design voor jachten, interieurs, keukens en winkelinrichting. Meubels, signage en kunstobjecten.

Verometal mangaan

Voordelen verometal vloeibaar metaal spuiten

Het grote voordeel van verometal vloeibaar metaal spuiten is, dat voorwerpen toch gemetaliseerd kunnen worden wat normaal erg kostbaar is of zelfs niet mogelijk. Denk hierbij aan moeilijke hoeken, complexe reliefs of andere voorwerpen. Dit alles in een naadloze exclusieve afwerking van uw design voor interieur, meubels, jachten, hotels en winkelinrichting.

De soorten metaal die te spuiten zijn met verometal

Het is in verschillende metaalsoorten te spuiten: Messing, Mangaan, Brons, oud Brons, Koper, Aluminium, Ijzer, Zink, Tin, Rvs, Nikkel-zilver, Goud, Gunsmoke, Reflex S01 en Medisch 01 koper.

een verouderde uitstraling geven

Door het oppervlak te schuren, polijsten, patineren of oxideren ontstaat er een uniek eindresultaat. Elke object krijgt een unieke en karakteristieke metalen uitstraling. Met verschillende patina’s kunnen wij als metalizers de metalen een verouderde uitstraling geven. Bijvoorbeeld Koper kunnen we groen, blauw laten worden of zwart. Brons is naar donker/zwart verouderd te kleuren of zelfs rood en groen.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact