Metaal coating spuiten met Verometal

Metaal coating spuiten met Verometal.

Een spuitbare metaal coating, dat ieder soort materiaal transformeert zodat het eruit ziet, voelt als en de eigenschappen heeft van echt metaal. Als gecertificeerd en erkend verometal spuiterij kunnen wij op uw product een exclusief metaal spuiten, dat onmogelijk leek te zijn met massief metaal. VeroMetal kan binnen en buiten voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Architectonische ontwerpen, gevelbekleding en bouwelementen. Design voor jachten, interieurs, keukens en winkelinrichting. Meubels, signage en kunstobjecten.

Verometal mangaan

Voordelen Metaal spuiten met Verometal

Het grote voordeel van verometal vloeibaar metaal spuiten is, dat voorwerpen toch de uitstraling en het gevoel kunnen krijgen van gegoten massief metaal. Normaal kan dit erg kostbaar zijn of zelfs niet mogelijk om te maken, vanwege de complexe toepassing of tekortkoming door het gewicht. Denk hierbij aan moeilijke hoeken, complexe reliefs of andere voorwerpen. Dit alles in een naadloze exclusieve afwerking van uw design voor interieur, meubels, jachten, hotels en winkelinrichting.

De soorten metaal die te spuiten zijn met verometal

Het is in verschillende metaalsoorten te spuiten: Messing, Mangaan, Brons, oud Brons, Koper, Aluminium, Ijzer, Zink, Tin, Rvs, Nikkel-zilver, Goud, Gunsmoke, Reflex S01 en Medisch 01 koper.
Voorbeelden van projecten dat we met Verometal hebben behandeld vindt u op deze pagina Verometal projecten

Verometal een verouderde uitstraling geven.

Door het oppervlak te schuren, polijsten, patineren of oxideren ontstaat er een uniek eindresultaat. Elke object krijgt een unieke en karakteristieke metalen uitstraling. Met verschillende patina’s kunnen wij verometal een verouderde uitstraling geven. Bijvoorbeeld Koper kunnen we groen, blauw of donker bruin laten worden . Brons is naar donker bruin/zwart verouderd te kleuren of zelfs rood en groen. Bijna ieder metaal is te verouderen en de creativiteit zou de belemmering kunnen worden om de meest mooie creaties of textures te maken.
Kijk ook eens op de site van verometal voor meer indrukken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact