Verometal cortenstaal keuken België

Deze verometal cortenstaal keuken hebben we gemaakt voor een klant uit België.
Verometal is toch echt marktleider met hun product en daarom komen klanten van heel ver om hun keuken in een exclusief metaal te laten coaten. Denk hierbij aan brons, koper, messing, blauwstaal, mangaan, aged brons en natuurlijk wat op dit moment helemaal hot is: cortenstaal.

Verometal Cortenstaal is in principe ijzer wat is behandeld met een zuur om dit heel snel te laten roesten. Hiermee kan je spelen en doordat het handwerk is krijg je eigenlijk nooit echt hetzelfde uiterlijk. Elk deel heeft z’n eigen verhaal en door de delen in opstelling te leggen kan je het verhaal in de keuken kwijt.

Wij adviseren altijd om verometal cortenstaal te beschermen met een transparante coating. Het is roest en dat blijft afgeven, zoals dit buiten ook gebeurt met echt verroest ijzer. Deze coating voorkomt het afgeven van de roest deeltjes. Onze coating is speciaal ontwikkeld voor de interieur en keuken afwerking en heeft alle certificaten om het toepasbaar te maken in deze branche. Ook voor de scheepvaart/jachtbouw volstaat dit product.

Verometal cortenstaal keuken